Rezervatia Cheia Lucavei

Localizare: Este situată la gura pârâului Lucava, la intrarea spre fâneţele de la Lucina, pe teritoriul comunei Moldova – Suliţa.

Read More
Rezervatia Clipa de calcare triasice Paraul Cailor

Localizare: Rezervaţia se găseşte pe raza comunei Fundu Moldovei, pârâul Cailor, afluent de stânga al Moldovei. Din această rezervaţie s-au extras multe fosile.

Read More
Rezervatia Cheia Moara Dracului

Localizare: Situată pe cursul superior al pârâului Valea Caselor, afluent de dreapta al râului Moldova, rezervaţia se află la 7 km de gara Câmpulung Moldovenesc Est...

Read More
Rezervatia (Quercetumul) de la Crujana

Localizare:
Rezervaţia se găseşte pe teritoriul comunei Pătrăuţi, fiind constituită dintr-un arboret de specii de foioase, cu participarea majoritară a stejarului. Altitudinea rezervaţiei este de 370 m.

Read More
Rezervatia Fagetul Dragomirna

Localizare: Rezervaţia de fag de la Dragomirna se află pe teritoriul comunei Mitocul Dragomirnei şi face parte din trupul de pădure Chilia, fiind cuprinsă la o altitudine care variază între 380-450 m.

Read More
Rezervatia Tinovul Sarul Dornei 

Localizare: Rezervaţia se găseşte în apropierea şoselei ce duce la Gura Haitii, înainte de a intra în comuna Şarul Dornei – în drum spre masivul Călimani.

Read More
Rezervatia Tinovul Mare (Poiana Stampei)

Localizare: Rezervaţia se află pe teritoriul comunei Poiana Stampei, fiind străjuită de dealurile Smida, Căsoi, Ciungii Chiperenilor, în stânga şoselei naţionale Vatra Dornei – Bistriţa şi reprezintă cea mai întinsă rezervaţie de turbă naturală din ţara noastră.

Read More
Rezervatia Tinovul Gaina - Lucina

Localizare: Rezervaţia se află pe raza comunei Moldova-Suliţa, în cătunul Lucina, la stânga pârâiaşului Bilcani.

Read More
Rezervatia Codrul Secular Giumalau 

Localizare: Pe teritoriul comunei Pojorâta, în partea nord-vestică a muntelui Giumalău şi către cursul superior al bazinului Putna Mare – Steparul, se află Codrul Secular Giumalău.

Read More
Rezervatia Codrul Secular Slatioara

Localizare: Accesul în rezervaţie se face de pe şoseaua Suceava – Cluj-Napoca, de la Frasin spre Stulpicani.

Read More
1-10 din 16 pagina urmatoare >>